Lakáspályázati Felhívás

Tatabánya 2012. május 9-től a „Tatabánya Hazavár Program” keretében lehetőséget biztosít a tatabányai kötődésű fiatalok lakhatásának megoldására.

A Tatabánya Hazavár program egyik kiemelt célja, hogy a tatabányai fiatalokat helyben maradásra ösztönözzük. Egy település jövője, fejlődése elképzelhetetlen a településen szívesen élő, szívesen munkát vállaló elkötelezett polgárok tevékeny jelenléte nélkül.

A bérlakásokra a  Stúdium Ösztöndíj esetében meghatározott hiányszakmában felsőfokú illetve középfokú végzettséggel, illetve a hiányszakmában középfokú végzettséggel rendelkezők pályázhatnak. További feltétel még, hogy állandó, tatabányai lakcímmel rendelkezzen a pályázó, valamint, hogy tatabányai munkáltatónál a végzettségének megfelelő munkaszerződéssel, illetve munkáltatói javaslattal, támogatói levéllel rendelkezzen. Fontos kritérium, hogy aki igényli a bérleményt, a 30. életévét még nem töltse be, magyar állampolgár legyen és még ne rendelkezzen lakástulajdonnal vagy önkormányzati lakásbérleménnyel sem ő, sem a vele együtt költöző családtagja(i). A programba a bérlakás bérbeadására irányuló kérelem nyomtatvány kitöltésével lehet jelentkezni. A bérbeadás 3 éves határozott időtartamra köthető, mely – a Közgyűlés döntése alapján – meghosszabbítható, de legfeljebb addig, amíg a bérlő munkaviszonya illetve közalkalmazotti jogviszonya tatabányai székhelyű vagy telephelyű, illetve Tatabánya-Környe Ipari Parki munkáltatónál, intézménynél fennáll a végzettségének megfelelő munkaszerződés alapján. A pályázatokról a benyújtást követő hónapban Tatabánya MJV Közgyűlése dönt.

Stúdium Ösztöndíj Programban 2011/2012 tanév II. félévre meghatározott hiányszakmák:

Szakképzésben:

mechatronikai technikus

elektronikai technikus

vegyésztechnikus

gépi forgácsoló

szerkezetlakatos

géplakatos

villanyszerelő

lemezlakatos (NC, CNC él hajlító gépre)

AWI és AFI hegesztő

szerszámkészítő

gépszerelő-karbantartó

mechanikai műszerész

autószerelő

gépésztechnikus

gépgyártás-technológiai technikus

Felsőoktatásban:

műszaki, természettudományi vagy orvosi tanulmányokat folytat az ország bármelyik felsőoktatási intézményének nappali tagozatán,

tanár szakos képzésben vesz részt az ország bármelyik felsőoktatási intézményének nappali tagozatán fizika, kémia, matematika szak, vagy szakpár felvételével.

Részletes Pályázat

i http://cialisle.com/

k http://cialisle.com

k http://cialisle.com cialisle.com

tadalafil how many times a week

cialis online

impresszum | kapcsolat